Hoe breng je als werkgever de afspraken in de cao werkbaar werk in de praktijk? Dat is niet altijd even eenvoudig. Gelukkig biedt het Loopbaanfonds een aantal pasklare oplossingen die bedrijf en medewerkers ten goede komen. 

Het werk verlichten gebeurt niet alleen op de werkvloer. We moeten naar het hele plaatje kijken. Daarom biedt het Loopbaanfonds drie concrete voordelen die jouw personeelsleden helpen op professioneel en persoonlijk vlak. 

  • De terugbetaling voor kinderopvang: zo geven we jonge ouders een welkom duwtje in de rug
  • Opleidingsbudgetten: werkgevers en werknemers kunnen gebruik maken van uitgebreide opleidingsbudgetten. Door verstandig bij te scholen, blijven je medewerkers hun hele loopbaan inzetbaar.
  • Loopbaanbegeleiding: voor werknemers die nood hebben aan een gesprek over de uitdagingen in hun huidige job en/of hun loopbaan in het algemeen. 

Door deze voordelen bij je personeel te promoten, geef je uitvoering aan de cao werkbaar werk en verbeter je het welzijn van jouw medewerkers. 

Wat kan ik doen?

Uiteraard wil je dat ook jouw medewerkers van deze voordelen gebruik maken. Wij plannen een uitgebreide campagne om iedereen hierover in te lichten en wegwijs te maken in ons aanbod. Als bedrijf kan – en moet – je daaraan meedoen. 

Hoe? Heel eenvoudig: wij hebben een aantal flyers en affiches gemaakt die je enkel dient te verspreiden. Enkele posters in de kantine en een stapeltje flyers in de kleedkamers volstaan. Handig toch? Bestel hier jouw communicatiepakket.

Meer acties

Deze oplossingen van het Loopbaanfonds zijn natuurlijk niet zaligmakend. Wil je als werkgever nog een stapje verder gaan? Dan kan je overwegen om personeelsbeleid en arbeidsorganisatie te versterken.  
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven