Filmpjes op sociale media

In de loop van het najaar zal je op sociale media ongetwijfeld onze campagne opmerken. We hebben voor elk voordeel een promofilmpje gemaakt. Eenmaal deze beschikbaar zijn, bezorgen we je de linken zodat je die ook in je bedrijf kan verspreiden. Want waarom zou je die niet delen op een scherm aan de ingang, in het cafétaria of de kleedkamers?

Posters en flyers

Voor elk onderwerp hebben we een poster en flyer gemaakt. 

  • De terugbetaling voor kinderopvang 
  • De opleidingsbudgetten 
  • Loopbaanbegeleiding

We gaan die bezorgen aan alle bedrijven met meer dan 10 werknemers. Deze krijgen allemaal een standaardpakketje opgestuurd met 3 affiches (een voor elk thema) en 30 flyers (10 per thema). 

Daarnaast vind je er ook nog een brochure met een volledig overzicht van alle sectorale voordelen voor werknemers. Als de HR-verantwoordelijke of ploegbaas een vraag krijgt, vindt die daarin meer uitleg over deze en alle andere voordelen. 

Actief promoten en bijbestellen

Je kan van de flyers, affiches en bundels zoveel exemplaren bestellen als je wenst. We moedigen je dan ook aan om deze actief te verspreiden bij je werknemers. 

Heb je meerdere vestigingen? Geen probleem, we zorgen ervoor dat elke vestiging de juiste hoeveelheden krijgt. Het volstaat om dit bestelformulier in te vullen.

Pro tip: klik op de button bestellen in de mail die je ontving. Dan zijn jouw gegevens in hetzelfde formulier al grotendeels ingevuld! 

Goed voor het bedrijfsimago

Deze campagne wordt vanuit de sector gevoerd, maar straalt uiteraard ook af op de werkgever. Als bedrijf heb je er dan ook alle voordeel bij om je naam hieraan te verbinden. Dat kan door onze posters en flyers te verspreiden bij je personeel. 

Hou zeker ook onze sociale media-accounts op Facebook en LinkedIn in de gaten want daar gaan we de komende maanden onze promofilmpjes posten. Die kan je uiteraard naar hartenlust sharen onder je eigen naam.
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven