Hoe breng je als werkgever de afspraken in de cao werkbaar werk in de praktijk? Dat is niet altijd even eenvoudig. Gelukkig biedt het Loopbaanfonds een aantal pasklare oplossingen die bedrijf en medewerkers ten goede komen. Het werk verlichten gebeurt niet alleen op de werkvloer. We moeten naar het hele plaatje kijken. Daarom biedt het Loopbaanfonds drie concrete voordelen die jouw personeelsleden helpen op professioneel en persoonlijk vlak. 

  • De terugbetaling voor kinderopvang: zo geven we jonge ouders een welkom duwtje in de rug. 
  • Opleidingsbudgetten: werkgevers en werknemers kunnen gebruik maken van uitgebreide opleidingsbudgetten. Door verstandig bij te scholen, blijven je medewerkers hun hele loopbaan inzetbaar.
  • Loopbaanbegeleiding: voor werknemers die nood hebben aan een gesprek over de uitdagingen in hun huidige job en/of hun loopbaan in het algemeen. 

Door deze voordelen bij je personeel te promoten, geef je uitvoering aan je cao werkbaar werk en verbeter je het welzijn van jouw medewerkers. 

Filmpjes op sociale media

In de loop van het najaar zal je op sociale media ongetwijfeld onze campagne opmerken. We hebben voor elk voordeel een promofilmpje gemaakt. Eenmaal deze beschikbaar zijn, bezorgen we je de linken zodat je die ook in je bedrijf kan verspreiden. Want waarom zou je die niet delen op een scherm aan de ingang, in het cafétaria of de kleedkamers?

Posters en flyers

Voor elk onderwerp hebben we een poster en flyer gemaakt. 

  • De terugbetaling voor kinderopvang 
  • De opleidingsbudgetten 
  • Loopbaanbegeleiding

We gaan die bezorgen aan alle bedrijven met meer dan 10 werknemers. Deze krijgen allemaal een standaardpakketje opgestuurd met 3 affiches (een voor elk thema) en 30 flyers (10 per thema). 

Daarnaast vind je er ook nog een brochure met een volledig overzicht van alle sectorale voordelen voor werknemers. Als de HR-verantwoordelijke of ploegbaas een vraag krijgt, vindt die daarin meer uitleg over deze en alle andere voordelen. 

Actief promoten en bijbestellen

Je kan van de flyers, affiches en bundels zoveel exemplaren bestellen als je wenst. We moedigen je dan ook aan om deze actief te verspreiden bij je werknemers. 

Heb je meerdere vestigingen? Geen probleem, we zorgen ervoor dat elke vestiging de juiste hoeveelheden krijgt. Het volstaat om dit bestelformulier in te vullen.

Pro tip: klik op de button bestellen in de mail die je ontving. Dan zijn jouw gegevens in hetzelfde formulier al grotendeels ingevuld! 

Goed voor het bedrijfsimago

Deze campagne wordt vanuit de sector gevoerd, maar straalt uiteraard ook af op de werkgever. Als bedrijf heb je er dan ook alle voordeel bij om je naam hieraan te verbinden. Dat kan door onze posters en flyers te verspreiden bij je personeel. 

Hou zeker ook onze sociale media-accounts op Facebook en LinkedIn in de gaten want daar gaan we de komende maanden onze promofilmpjes posten. Die kan je uiteraard naar hartenlust sharen onder je eigen naam.

Meer acties

Deze oplossingen van het Loopbaanfonds zijn natuurlijk niet zaligmakend. Wil je als werkgever nog een stapje verder gaan? Dan kan je overwegen om je personeelsbeleid en arbeidsorganisatie te versterken.  

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven