Samenvatting
Ultrasone geluidsgolven worden steeds meer toegepast op het processen van voedingsmiddelen. In deze praktijkgerichte opleidingen demonstreren we u diverse toepassingen.

Doelgroep
Productontwikkelaars, R&D medewerkers in de voedingsindustrie.

Doelstelling
Toepassingen van ultrasone geluidsgolven op het processen van voedingsmiddelen ontdekken.

Inhoud
Praktische toepassingen van ultrasone geluidsgolven bij het bewerken van volgende voedingsmiddelen:

  • mayonaise
  • gearomatiseerd water
  • bouillon
  • vlees
  • ijsbereidingen
  • vanille extractie
  • frieten

Duur
½ dag

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Syntra Berchem-Opleidingscentrum Alimento
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 230 20 72)
Referentie
IPV/252/41/2102/74701/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
3 uur, geen VOV
Datums
nog te bepalen
Uren
09.00 - 12.00
Aantal inschrijvingen
3/20
Lesgevers
Eddy Van Den Langenbergh (Syntra Campus Berchem)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven