Samenvatting
Alimento biedt via zijn partners taalopleidingen op maat: Nederlands op de werkvloer voor anderstaligen, Pools ter verbetering van de communicatie met Poolse magazijnarbeiders, zakelijk Engels voor directiesecretaresses, Frans voor bedienden enz.

Alimento organiseert zelf geen taalopleidingen maar verwijst hiervoor graag door naar de erkende partners:
erkende lesgevers

Met de Alimento-tussenkomst voor opleidingen is het mogelijk om een brede waaier van taalopleidingen te volgen: van Nederlands op de werkvloer voor anderstaligen tot Pools om communicatie te verbeteren met Poolse magazijnarbeiders, business Engels voor directiesecretaresses of Frans voor bedienden/kaderleden...
De inhoud en de oefeningen van elk programma variëren in functie van de basiskennis van de deelnemer, in combinatie met de vereisten voor zijn functie. De duur, het tempo en het niveau worden steeds tijdens een screening bepaald.

Alimento voorziet een speciale financiële tegemoetkoming van 35 €/uur voor de opleiding ‘Nederlands, Frans of Duits op de werkvloer voor allochtonen of laaggeletterden’. Voor alle andere taalopleidingen wordt 17€/uur terugbetaald.
Ben je op zoek naar een specifieke taalopleiding? Neem contact op met een erkende lesgever naar keuze voor een opleiding op maat van uw bedrijf.

Praktisch

Referentie
IPV/232/47/1422003/01
Tussenkomst
Max. 17 EUR/uur
Tijdsduur
Nog vast te leggen
Startdatum
Contacteer de lesgever
Lesgevers
nog vast te leggen
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Herbert Matthys

Adviseur
0473/654.276
Terug naar boven