Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Le contexte légal de la méthode HACCP, les GMP, les 4 types de dangers, les 5M, les 7 principes et les 12 étapes de la méthode HACCP. Cette formation comporte également une série d’exercices pratiques.
Locatie Libramont Referentie IFP/262/43/0169/43084/05 Tussenkomst 150 EUR/jour/pers (max 450/jour/pers pour 3 pers) Startdatum 08/12/2025 Datums 08/12/2025, 09/12/2025, 10/12/2025, 11/12/2025 Uren à déterminer, selon le formateur Lesgevers FORMALIM Verviers Praktische info Laura Livet087 78.95. 95 laura.livet@forem.beFORMALIM Verviers Loonkost - VOV En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )