Doelgroep
Medewerkers uit de voedingsindustrie betrokken bij het verpakken.
Doelstelling
Specialisatie in duurzaam verpakken van levensmiddelen.
Voorkennis
Bachelorniveau met interesse in Duurzaamheid, Voeding en Verpakking, met voldoende kennis van Excel en voldoende achtergrond in chemie en wiskunde.
Inhoud
-
- Food Packaging Materials, Machines and Conditions (Sep – Okt – Nov)
- Sustainability in Food Systems: Theory and Concepts (Sep – Okt – Nov)
- Quality of Packed Food Products (Nov – Dec – Jan)
- Food Packaging: Business, Economics and Society (Nov – Dec – Jan)
- Food Packaging: Quality Management (Feb – Maa)
- Packaging Materials: Food Safety Aspects (Feb – Maa)
- End-of-life Strategies for Packaging (Feb – Maa)
- Stage (Apr – Jun)
De lessen worden online, hybride en on campus gegeven in het Engels.
De tegemoetkoming van Alimento is enkel van toepassing voor de live lessen (online of fysieke lessen).
Duur
start september 2024 t/m juni 2025
Inschrijven
Inschrijven