Samenvatting
Deze cursus bouwt voort op de concepten en vaardigheden van de Intermediate cursus. De deelnemer leert op een gestructureerde en analytische manier gebalanceerde filterkoffie te zetten en vooral op een gecontroleerde manier een niet-gebalanceerde koffie te verbeteren.

Doelgroep
Medewerkers van een koffiebranderij en medewerkers van een bakkerij die koffie willen aanbieden.

Doelstelling
Het testen van vergevorderde ervaring in en wetenschappelijke kennis van filterkoffie.

Voorkennis
Houder van diploma SCA Brewing Skills Intermediate + minstens zes maanden ervaring na het behalen van voorgenoemd diploma.

Inhoud

  • impact van de zeven essentiële zaken op koffie(bed)
  • manipulaties parameters
  • bypass en volume koffiezetten

Duur
3 dagen

Data
zie kalender lesgever

Inschrijven
Inschrijven op aanvraag: mail aan iris@cuperuskoffie.be

Praktisch

Locatie
Cuperus koffiebranderij – Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Referentie
IPV/242/43/210225/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
Raadpleeg kalender lesgever
Lesgevers
Cuperus Koffie
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven