Samenvatting
Introductie in het zetten van filterkoffie gebruikmakende van verschillende methodes en parameters.

Doelgroep
Medewerkers van een koffiebranderij en medewerkers van een bakkerij die koffie willen aanbieden.

Doelstelling
Basiskennis van het zetten van filterkoffie en alles dat daartoe bijdraagt.

Voorkennis
Geen voorkennis nodig.

Inhoud

  • koffiebonen: verschil in soorten, invloed versheid, invloed brandingsgraad
  • parameters: zeven essentiële zaken
  • analyse gezette koffie: balans, extractie, Brewing Control Chart
  • correcte reinigings- en ouderhoudsmethode

Duur
1 dag

Datum
zie kalender lesgever

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
Cuperus koffiebranderij – Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Referentie
IPV/242/43/210225/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
Raadpleeg kalender lesgever
Lesgevers
Cuperus Koffie
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven