Samenvatting
Deze cursus daagt de vergaarde kennis en ervaring als barista uit van de deelnemer, die een niveau evenaart cf. head barista.

Doelgroep
Medewerkers van een koffiebranderij en medewerkers van een bakkerij die koffie willen aanbieden.

Doelstelling
Het testen van vergevorderde ervaring in, en wetenschappelijke kennis van, koffie als barista.

Voorkennis
Houder van diploma SCA Barista Skills Intermediate + minstens zes maanden ervaring na het behalen van voorgenoemd diploma.

Inhoud

  • sensorische methodologie
  • maximaliseren van koffiekwaliteit
  • delegeren van een team
  • uitwerken koffierecepten
  • opstellen menu
  • hoogste kwaliteit melkschuim + latte art demonstreren

Duur
3 dagen

Data
zie kalender lesgever.

Inschrijven
Inschrijven op aanvraag: mail aan iris@cuperuskoffie.be

Praktisch

Locatie
Cuperus koffiebranderij – Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Referentie
IPV/242/43/210225/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
Raadpleeg kalender lesgever
Lesgevers
Cuperus Koffie
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven