Doelgroep
Engineers, nutrionisten en leidinggevenden van diervoeder productiebedrijven.
Medewerkers die nieuw zijn in de diervoederindustrie.

Doelstelling
Inzicht krijgen in het productieproces op diervoederbedrijven: gebruik grondstoffen, kwaliteitscontroles en trends in de diervoedersector.

Inhoud

Dag 1

    • 11.00u -12.30u: introductie, kennismaking, inleiding en puzzel
    • 12.30u -13.15u: lunch + nadere kennismaking deelnemers
    • 13.15u -14.15u: rondleiding proeffabriek
    • 14.15u -15.45u: malen/mengen/doseren, theorie
    • 15.45u -16.45u: praktijk malen en mengen
    • 16.45u -17.00u: evaluatie praktijkopdracht
    • 17.00u -17.30u: menguniformiteit in theorie en praktijk
    • 17.30u -18.00u: evaluatie en afronding

Dag 2

    • 09.00u - 09.30u: praktijk extruderen/vacuumcoaten
    • 09.30u - 12.30u: theorie conditioneren/expanderen/persen/koelen
    • 12.30u - 13.00u: lunch
    • 13.00u - 13.30u: praktijk conditioneren/expanderen/persen/koelen
    • 13.30u - 14.15u: kwaliteitsmetingen en versleping
    • 14.15u - 14.45u: innovatie bij Feed Design Lab
    • 14.45u - 15.30u: grondstoffenkennis (puzzel)
    • 15.30u - 16.00u: evaluatie, nabespreking en afronding

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
Feed Design Lab, Stayerhofweg 25F, 5861 EJ Wanssum Nederland
Referentie
IPV/242/43/2102/86241/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
10/10/2024
Datums
10/10/2024, 11/10/2024
Uren
11:00-18:00, 11/10/2024 :09:00-16:00
Lesgevers
Feed Design Lab
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven