Efficiënt communiceren is cruciaal voor elk bedrijf
Medewerkers kaarten vaak aan dat communicatie in hun bedrijf het probleem is. Bij vele problemen komen we inderdaad bij communicatie uit. We merken dan dat de doorstroom niet goed verloopt. Dit kan zowel het gevolg zijn van een weinig optimale communicatiestructuur in de organisatie als van een gebrek aan persoonlijke communicatievaardigheden van medewerkers. In elke organisatie ligt dit anders. De ene organisatie heeft meer nood aan structurele verandering, zoals de overlegmomenten kritisch bekijken en optimaliseren (wanneer wordt er waarover met wie overlegd), de andere organisatie heeft meer nood aan trainen en coachen van communicatievaardigheden van medewerkers. Leren communiceren, leren samenwerken op de werkvloer. Omdat communicatie zo een cruciaal thema is, is het zinvol om te investeren in opleiding, begeleiding, coaching en opvolging al dan niet op maat van uw bedrijf.
Flexibiliteit en maatwerk

Ben je op zoek naar een opleiding rond dit thema? Raadpleeg naast het IPV-aanbod dan zeker ook het kalenderaanbod van onze erkende partners via hun website of neem contact op met een erkende lesgever naar keuze voor een opleiding op maat van uw bedrijf.

PRAKTIJKCASES
Lees hoe collega-voedingsbedrijven opleidingen rond persoonlijke vaardigheden organiseren.

Inschrijven op de reservelijst

Praktisch

Locatie
Business Center Adequat
Brusselsesteenweg 159 - 9090 MELLE (Tel 09/324 11 50)
Referentie
CEV/241/44/0301/85910/01
Prijs
175 EUR per deelnemer
Tijdsduur
8 uur, geen VOV
Startdatum
28/05/2024
Datums
28/05/2024
Uren
09u00-17u00, lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
1/1
Lesgevers
Formateur CEFORA
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze sessie is volzet. Wil je geïnformeerd worden wanneer we een nieuwe sessie plannen? Laat je gegevens na.

Daniëlle Verlaet

Adviseur
0473/654.284
Terug naar boven