Samenvatting
Een opleiding in smaaktesten geeft inzicht binnen de voedingsindustrie en hoe deze zich aanpassen aan de consumenten.

Doelgroep
Productontwikkelaars, productieverantwoordelijken, kwaliteitsverantwoordelijken in de voedingsindustrie.

Inhoud
Een opleiding in smaaktesten geeft inzicht binnen de voedingsindustrie en hoe deze zich aanpassen aan de consumenten. Het biedt de kans om uit te groeien tot een gerespecteerde smaakexpert, waar vaardigheden in smaakanalyse en -beoordeling van onschatbare waarde zijn productontwikkeling, kwaliteitscontrole en het volgen van consumententrends.
Door het inzicht in smaaktestmethoden, sensorische evaluaties en wetenschappelijke benaderingen van smaak, krijg je inzicht binnen de branche.

In het FoodLab staat productontwikkeling en productoptimalisatie centraal. Een essentiële stap hierbij is het beoordelen van de sensorische eigenschappen. We beschikken over smaakhokjes waar we op een wetenschappelijke manier de testen kunnen uitvoeren.

Duur
1 dag

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
Food Innovation Park, Oostnieuwkerksesteenweg 113, 8800 Roeselare
Referentie
IPV/241/43/210603/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
11/06/2024
Datums
11/06/2024
Uren
09:00-16:00
Lesgevers
VIVES Zuid
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven