Doelgroep
Productontwikkelaars, productieverantwoordelijken, kwaliteitsverantwoordelijken in de voedingsindustrie.
Inhoud
Een opleiding in smaaktesten geeft inzicht binnen de voedingsindustrie en hoe deze zich aanpassen aan de consumenten. Het biedt de kans om uit te groeien tot een gerespecteerde smaakexpert, waar vaardigheden in smaakanalyse en -beoordeling van onschatbare waarde zijn productontwikkeling, kwaliteitscontrole en het volgen van consumententrends.
Door het inzicht in smaaktestmethoden, sensorische evaluaties en wetenschappelijke benaderingen van smaak, krijg je inzicht binnen de branche.
In het FoodLab staat productontwikkeling en productoptimalisatie centraal. Een essentiële stap hierbij is het beoordelen van de sensorische eigenschappen. We beschikken over smaakhokjes waar we op een wetenschappelijke manier de testen kunnen uitvoeren.
Duur
1 dag
Inschrijven
Inschrijven
Samenvatting
Een opleiding in smaaktesten geeft inzicht binnen de voedingsindustrie en hoe deze zich aanpassen aan de consumenten.