Samenvatting
Je leert alles over de transitie van dierlijke eiwitten naar plantaardige eiwitten en de impact hiervan op het milieu en onze gezondheid. Na afloop ben je in staat om deze kennis toe te passen in de praktijk en een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld via voeding.

Doelgroep
Productontwikkelaars in de voedingsindustrie.

Doelstelling
Tijdens deze opleiding leer je alles over de transitie van dierlijke eiwitten naar plantaardige eiwitten en de impact hiervan op het milieu en onze gezondheid. Deze navorming wordt georganiseerd door ervaren onderzoekers die jou de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op dit gebied zullen bijbrengen.

Na afloop ben je in staat om deze kennis toe te passen in de praktijk en een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld via voeding.

Inhoud
Een opleiding in eiwitshift en plantaardige eiwitbronnen opent de deur naar een wereld van innovatie binnen de voedingsindustrie. Door meer te leren over deze verschuiving naar plantaardige eiwitten, begrijp je niet alleen de wetenschap achter deze voedzame bronnen, maar ontdek je ook hoe ze de smaak, textuur en voedingswaarde van onze voeding kunnen veranderen.
Het biedt kansen om te innoveren, producten te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar plantaardige opties en bij te dragen aan een gezondere wereld.

Duur
1 dag

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
Food Innovation Park, Oostnieuwkerksesteenweg 113, 8800 Roeselare
Referentie
IPV/241/43/210104/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
13/06/2024
Datums
13/06/2024
Uren
09:00-16:00
Lesgevers
VIVES Zuid
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven