Samenvatting
Breid je kennis en vaardigheden uit om mee te kunnen nadenken over de cultuur van voedselveiligheid in jouw bedrijf. Doorheen de tien modules leer je technieken om de nieuw vergaarde kennis toe te passen, te controleren en te communiceren. Je krijgt ook inzichten in wat je kan doen bij problemen.

Samenvatting
Doorheen dit traject van 10 modules wordt u, als gemotiveerde medewerker, opgeleid in de werkwijze en kennisgebieden om een echte expert voedselveiligheid- en kwaliteitsdenken te worden op de werkvloer. De eerste 2 modules zijn aangewezen omdat hierin de basiskennis wordt gelegd voor de andere modules die dan wel verder vrij kunnen uitgekozen worden.

Inleiding
Als je in je werkomgeving graag extra kennis en tools aangereikt krijgt om een motor te zijn met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit.

Doelstelling
Doorheen de verschillende modules gaan je kennis en je vaardigheden uitgebreid worden om zo zelfstandig en met je medewerkers na te denken over voedselveiligheid en kwaliteit. Vanuit deze achtergrond leer je pro-actief en probleemoplossend te reageren. Leren observeren en communiceren omtrent voedselveiligheid en kwaliteit vanuit een praktische ervaring in de werkomgeving zijn de basisvoorwaarden om samen te werken aan een cultuur van voedselveiligheid in het bedrijf.

Doelgroep
Medewerkers – leidinggevenden uit productie met de motivatie om een goede voedselveiligheidscultuur te verspreiden.

Voorkennis
Kennis van de eigen interne regels is een pluspunt maar geen must.

Methode
Theoretische kennis wordt uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden. Er is ruimte voorzien voor interactiviteit en oefeningen in kleine groepjes zodat er ervaringen kunnen uitgewisseld worden tussen de verschillende deelnemers.

Inhoud Module 7
in een praktische uiteenzetting een samenvatting van beiden normen en hoe de toepassing/vereisten zijn voor de werkvloer.

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Campus T2
Thor Park 8000 - 3600 GENK (Tel )
Referentie
IPV/241/41/0171/84000/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Tijdsduur
3,5 uur, geen VOV
Startdatum
13/05/2024
Datums
13/05/2024
Uren
13u00-16u30
Aantal inschrijvingen
2/12
Lesgevers
Karin Vantilt (Quality Coaching)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Tom De Cock

Adviseur
0474/575846
Terug naar boven