Levensmiddelenbedrijven leren hoe de FAVV-inspecties met succes te doorstaan.
Doelgroep
Alle medewerkers die betrokken worden bij FAVV inspecties: bedrijfsleiders, kwaliteitsverantwoordelijken, productieverantwoordelijken, productiemedewerkers, …
Doelstelling
Levensmiddelenbedrijven voorbereiden teneinde de FAVV – inspecties met succes te doorstaan.
Inhoud
- inleiding/kennismaking met de FAVV-inspecties
- waarom
- frequentie (+link naar autocontrole-certificatie)
- link naar de inspectielijsten
- link naar de wetgeving
- generieke inhoud van de horizontale inspectielijsten : inhoudelijk uitdiepen van de FAVV inspectielijsten + correcte oplossingen leren formuleren
- vragen van het FAVV
- antwoorden van de operatoren
Methode
Een interactieve en pragmatische aanpak (tips & tricks uit de praktijkervaring van de lesgeefster); gecombineerd met ervaringsuitwisseling tussen de cursisten.