Samenvatting
Wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn de mogelijke voor- en nadelen ervan? Zijn gefermenteerde producten gezonder of net niet? En wat heb je nodig om met fermentatie aan de slag te gaan?

Inhoud
Geertrui Vlaemynck zorgt in de voormiddag voor de theoretische uitleg en nadien pakt Eddy Van Den Langenbergh de praktijk aan.

Doelgroep

  • leerkrachten wetenschappen
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen Chemie, Land- en Tuinbouw, Voeding, Personenzorg)
  • leerkrachten met interesse in voeding
Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Huis van de Voeding
Spanjestraat 141 - 8800 ROESELARE (Tel )
Referentie
IPV/241/41/2501/82022/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
7 uur, geen VOV
Startdatum
14/05/2024
Datums
14/05/2024
Uren
9u00-16u00, lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
5/20
Lesgevers
Eddy Van Den Langenbergh - Geertrui Vlaemynck (Van Den Langenbergh Eddy, ILVO-T&V 370)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven