Samenvatting
Wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn de mogelijke voor- en nadelen ervan? Zijn gefermenteerde producten gezonder of net niet? En wat heb je nodig om met fermentatie aan de slag te gaan?
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Huis van de Voeding
Spanjestraat 141 - 8800 ROESELARE (Tel )
Référence
IPV/241/41/2501/82022/01
Prix
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Durée
7 uur, geen VOV
Date de début
14/05/2024
Dates
14/05/2024
Heures
9u00-16u00, lunch inbegrepen
Nombre d'inscriptions
5/20
Formateurs
Eddy Van Den Langenbergh - Geertrui Vlaemynck (Van Den Langenbergh Eddy, ILVO-T&V 370)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Retour vers le haut