Doelgroep
Kwaliteitsmedewerkers en kwaliteitsverantwoordelijken van een voedingsbedrijf.

Doelstelling
Het correct toepassen van de Vital methode in praktijk om kruiscontaminatie met allergenen in te schatten.

Inhoud

  • de Europese wet schrijft voor dat ook voor het aanduiden van kruiscontaminanten een risicoanalyse moet worden uitgevoerd. Retailers stellen dit trouwens ook meer en meer als klanteneis. De bepaling hiervan kan moeilijk zijn maar Vital helpt hierbij een heel eind op weg


  • in deze opleiding staan we stil bij de wettelijke voorschriften omtrent kruiscontaminatie. Je krijgt tips en tricks bij de toepassing van de Vital tool, zijn praktische werking en de eventuele addertjes onder het gras


Schrijf je in en bij voldoende inschrijvingen brengen we je op de hoogte van een mogelijke opleidingsdatum.





Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Referentie
IPV/242/41/0169/79885/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Tijdsduur
3,5 uur, geen VOV
Datums
nog te bepalen
Uren
09h00-12h30
Aantal inschrijvingen
4/15
Lesgevers
Charlotte Behaeghe (AMNorman BV)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven