Samenvatting
In dit postgraduaat leer je meer over product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Via het productontwikkelingsproces kom je in aanraking met alle kwaliteitsaspecten die van toepassing zijn. Bijkomend is er een opleiding tot interne auditor voorzien binnen de opleiding.

Doelgroep
Medewerkers uit de voedingsindustrie.

Voorkennis
Om een getuigschrift postgraduaat te behalen bezit je reeds een bachelordiploma m.b.t. voeding of gezondheid.
Werken in de voedingsindustrie.

Inhoud
3 modules
Per module volg je 4 tot 5 weken les op maandag
Dan 12 werkdagen aan de slag in jouw voedingsindustrie (werkplekleren)
Dit postgraduaat moet in zijn geheel gevolgd worden.

Module 1: Receptuurontwikkeling

  • Ingrediënten en soorten technieken
  • Introductie tot productontwikkeling
  • Integratie receptuurontwikkeling en kwaliteit

Module 2: Receptuuroptimalisering

  • Productkwaliteit
  • Duurzaamheid en innovatie
  • Integratie receptuuroptimalisering en kwaliteit

Module 3: Productie

  • Industriële voedselproductie
  • Kwaliteit en auditing (opleiding interne auditor)
  • Integratie productie en kwaliteit

Data & duur
Start 2 oktober 2023 tot 17 mei 2024 – 15 lesdagen

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
Odisee, Technologiecampus Gent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent
Referentie
IPV/232/43/2101/79459/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
17/05/2024
Datums
17/05/2024
Uren
09:00-17:00
Lesgevers
Odisee Campus Gent
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven