Samenvatting
Je leert waar rekening mee te houden wanneer je koemelk vervangt door amandeldrank. We bekijken wat plantaardige eiwitten doen in een mix t.o.v. dierlijke eiwitten.

Doelgroep
Medewerkers uit de (room)ijsproductie industrie.

Voorkennis
Basis ijsbereiding gevolgd.

Doelstelling
Na deze opleiding kan je de smaken van verschillende melkvervangers onderscheiden en weet je deze toe te passen.

Inhoud

  • wat is vegan
  • plantaardige eiwitten en zuivelvervangers
  • verwerken plantaardige vervangers in ijs
  • maken van sorbets op basis van notenstructuren

Duur
1 dag

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
IJscentrum, Food Innovation Academy, Industrieweg 14, 3133 EE Vlaardingen, Nederland
Referentie
IPV/242/43/2102/76470/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
Raadpleeg kalender lesgever
Lesgevers
Ijscentrum
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven