Samenvatting
Dit is een praktische training van 1 dag met als doel ijsbereiders kennis te laten maken met de mogelijkheden om van verse en rauwe producten ijs te bereiden.

Doelgroep
Medewerkers uit de (room)ijsproductie industrie.

Voorkennis
Basis ijsbereiding gevolgd.

Doelstelling
Verdieping in het verwerken van basisingrediënten als smaakcomponent in ijs.

Inhoud

  • warme en koude infusies
  • sauzen en toppings
  • variegati
  • gebruik van basisingrediënten om een ijscompositie op smaak te brengen zonder fabrieksmatig geproduceerde pasta’s

Duur
1 dag

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
IJscentrum, Food Innovation Academy, Industrieweg 14, 3133 EE Vlaardingen, Nederland
Referentie
IPV/242/43/2102/76465/01
Tussenkomst
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
Raadpleeg kalender lesgever
Lesgevers
Ijscentrum
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven