Samenvatting
De diverse werkvloer is een feit. Voor jou als leidinggevende of collega is het soms wel een uitdaging dat iedereen zich thuis voelt in het team en dat alle talenten ten volle benut worden. Deze opleiding geeft je hier handvaten voor.

Doelgroep
Deze opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, ploegverantwoordelijken, teamleiders, HR medewerkers, … die met talenten en diversiteit aan de slag willen in hun team.

Doelstelling
Als leidinggevende de diverse talenten in je team ten volle benutten.

Inhoud
De diverse werkvloer is een feit. Voor jou als leidinggevende of collega is het soms wel een uitdaging dat iedereen zich thuis voelt in het team en dat alle talenten ten volle benut worden. Deze training kan je helpen om de huidige diversiteit goed aan te pakken.

Werkvorm
Interactieve training.
Aan de hand van verschillende oefeningen en eigen praktijkvoorbeelden krijgen de deelnemers inzicht in de verschillende vormen van diversiteit en de vaak voorkomende uitdagingen. Deze worden gekoppeld aan een positief diversiteitsbeleid en aan de rol van de leidinggevende hierin.

Praktisch

  • gesloten aanbod: opleiding op maat en in company
  • standaard duurtijd: 1 dag
  • regio: Vlaanderen, Brussel
  • min. 3 en max. 12 deelnemers per groep

Praktisch

Referentie
IPV/242/47/1081005/01
Tussenkomst
Max. 390 EUR/dag
Tijdsduur
Nog vast te leggen
Startdatum
Contacteer de lesgever
Lesgevers
Novare bvba
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Ils Stevens

Adviseur
0476 91 08 42
Terug naar boven