Samenvatting
Het is belangrijk om af en toe de routine eens te doorbreken en jezelf uit te dagen. Zo doe je nieuwe ervaringen op en leer je beter omgaan met veranderingen. Op die manier werk je niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling maar vooral aan je welzijn.

Doelgroep
Deze opleiding is bedoeld voor alle medewerkers die willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Doelstelling
Je welzijn verhogen door nieuwe ervaringen op te doen.

Inhoud
Sommige medewerkers zitten in een gouden kooi en ervaren dat ze iets missen. We willen wel eens wat anders maar wat we daarvoor moeten opgeven, willen we niet kwijt. Het is belangrijk om af en toe de routine eens te doorbreken en jezelf uit te dagen. Zo doe je nieuwe ervaringen op en leer je beter omgaan met veranderingen. Op die manier werk je niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling maar vooral aan je welzijn.

Werkvorm
Interactieve training.
Aan de hand van een reflectiespel met kaarten leren de deelnemers nadenken over hun gewoonten en routines maar ook over hoe ze deze kunnen doorbreken. We staan stil bij het belang van een groeimindset en aan de hand van verschillende oefeningen en vraaggesprekken leren de deelnemers omgaan met verandering.

Praktisch

  • gesloten aanbod: opleiding op maat en in company
  • standaard duurtijd: 1 dag
  • regio: Vlaanderen, Brussel
  • min. 3 en max. 12 deelnemers per groep

Praktisch

Referentie
IPV/242/47/1080011/01
Tussenkomst
Max. 390 EUR/dag
Tijdsduur
Nog vast te leggen
Startdatum
Contacteer de lesgever
Lesgevers
Novare bvba
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Ils Stevens

Adviseur
0476 91 08 42
Terug naar boven