Beste collega-bakkers, 

Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van een welverdiende zomervakantie. Terwijl we de zomer achter ons laten, kijken we vol enthousiasme uit naar ons kersvers opleidingsjaar van 2024-2025.

Van plantbased en hybrid producten tot circulair ondernemen: ook dit jaar presenteren we weer een reeks opleidingen met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid.

Het is namelijk onze missie om de bakkerssector vooruit te helpen door niet alleen vernieuwde technieken te introduceren, maar ook door duurzame praktijken te bevorderen die bijdragen aan een betere toekomst.

En ook onze leerkrachten bakkerij zijn we niet vergeten. Zij vormen immers een belangrijke kern voor onze sector. De leerrijke Alimento studiereis naar Duitsland begin deze zomer heeft hen enorm geïnspireerd. Gedurende vijf dagen verdiepten ze zich in de kunst van onder andere fermentatie, desems en mouten.

Wil je ook graag je kennis bijspijkeren of nieuwe bakkersvaardigheden leren? Ontdek dan ons volledig opleidingsaanbod online!

Jan Vanderghote 
Adviseur bakkerijsector Alimento 
jan.vanderghote@alimento.be 
0476 62 35 96 
 

 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven