Wat is een webinar?

Een 'webinar' is een korte opleiding van maximum 1 uur, waarbij de deelnemers zich niet hoeven te verplaatsen, maar vanop hun werkplek een inhoudelijk interessant thema kunnen volgen. De deelnemers zitten achter hun computer of tablet en volgen op een afgesproken datum en uur een 'live'-uiteenzetting van een docent. Via chat hebben zij de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor wie is zo'n webinar bedoeld?

Afhankelijk van het onderwerp programmeren wij webinars voor verschillende doelgroepen: leidinggevenden, HR-medewerkers, technische medewerkers, commerciële medewerkers, vertegenwoordigers, ...

Aanbod

Elk semester vind je een uitgebreid aanbod aanbod aan webinars op onze website, met onderwerpen als leidinggeven, vergaderen, verkopen, coachen, conflicthantering, telefoneren in het Frans, presenaties geven, ...

Raadpleeg het volledige aanbod

Wie biedt deze webinars aan?

Het is een initiatief van INOM bedienden, in samenwerking met de sectorale vormingsfondsen Alimento, Fopas, Co-valent, IVOC en Mediarte.

Inschrijven

www.onlineseminar.nl/inom
Bovenaan klikken op inloggen of registreren

Veel gestelde vragen

Leer je wel iets bij van zo'n webinar?

We doen beroep op deskundige, boeiende docenten die kernachtig hun visie en ervaring delen met de cursist. Op elk moment kan de cursist een vraag (schriftelijk) stellen aan de docent. Indien de vraag zinvol blijkt voor de hele groep zal de docent er nog tijdens het webinar proberen op in te gaan. Is dat niet mogelijk, dan krijgt de cursist na afloop van het webinar een persoonlijk antwoord via mail. De docent beperkt zich in het korte tijdbestek natuurlijk tot de essentie. Wil de cursist een onderwerp volledig uitdiepen, dan kiest hij/zij best voor een opleiding van één of meerdere dagen uit ons opleidingsaanbod.

Wat heeft een cursist nodig om een webinar te kunnen volgen?

  • Eén uur van zijn/haar kostbare tijd
  • Een computer, laptop of tablet (zowel Ipad als Androïd) met goede internetaansluiting en geluid
  • Een koptelefoon of oortjes
  • Geen bijzondere computerkennis nodig, met enkele muisklikken kan het webinar starten

Is het webinar dat de cursist wilde volgen al voorbij?

Geen probleem. De cursist kan de webinar ook achteraf nog doornemen. Het wordt immers opgenomen. De cursist krijgt een link naar die opname. Niet meer life natuurlijk: de docent is niet meer beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Kostenplaatje

De kostprijs van een webinar bedraagt 30 euro/deelnemer/webinar. Inschrijven is wel verplicht.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Werknemers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven