Je werkgever creëert de juiste omstandigheden voor een duurzame loopbaan. Maar ook jij, als werknemer, kan werken aan je loopbaanvaardigheden. Hoe blijf je met volle goesting naar het werk komen? Hoe pak je problemen met collega’s aan? Gebruik je je talenten ten volle? Ken je jezelf, en wat je allemaal kan?
Alimento moedigt werknemers aan om hun loopbaan in eigen handen te nemen. Dat doen we via begeleiding en financiële hulp.

Persoonlijk opleidingsbudget helpt je groeien

Wil je mee zijn in je job? En mee blijven? Wil je op eigen houtje een cursus gaan volgen? Om je competenties te ontwikkelen. Om beter te worden in je job. Of gewoon uit interesse … Het persoonlijke opleidingsbudget van Alimento geeft je een steuntje in de rug. Wij betalen het inschrijvingsgeld van een opleiding die je zelf kiest tot 2.500 euro terug.

Met een loopbaancoach bouw je aan een sterke loopbaan 

Kies je voor loopbaanbegeleiding, dan kies je voor jezelf. Hierbij leg je tijdens vertrouwelijke gesprekken met een professionele adviseur jouw concrete vragen rond je job op tafel. Samen werk je aan je welbevinden op het werk en daarbuiten. Jullie kijken welke oplossingen, stappen, of nieuwe wegen mogelijk zijn. Ook hier kan je rekenen op onze steun. Alimento zoekt samen met jou een loopbaancoach en betaalt twee loopbaancheques van 40 euro terug.

Minder betalen voor kinderopvang dankzij Alimento

Een duurzame loopbaan is er een waarbij de balans tussen werk en privé goed zit. Alimento wil gezinnen met jonge kinderen helpen. Jouw financiële steun voor kinderopvang vraag je makkelijk en snel bij ons aan. Zo veegt Alimento een deel van je zorgen van je schouders.
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Werknemers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven