Geschikt personeel vinden is in de voedingssector altijd al een van de knelpunten geweest. Maar wist je dat voedingsbedrijven gratis terechtkunnen op onze gratis vacaturesite? Alle jobaanbiedingen uit de hele sector staan daar samen waardoor werkzoekenden daar graag een kijkje nemen. Ook organisaties zoals VDAB en Forem raden hun cliënten ten zeerste aan om Food At Work regelmatig te consulteren.

Een beschrijving van alle functies

Op Food At Work vind je ook een beschrijving van de beroepen uit onze sector, vaak geïllustreerd aan de hand van een filmpje in één van onze bedrijven. Zo hebben werkzoekenden een goed idee van wat de job inhoudt

Ook voor jongeren

We proberen ook om jongeren zoveel mogelijk warm te maken voor opleidingen die naar onze sector leiden. Daarom linken alle jobprofielen ook meteen door naar de opleidingen uit het middelbaar en hoger onderwijs die hier toegang toe geven. De nadruk ligt daarbij niet enkel op sectorspecifieke opleidingen zoals Voedingstechnologie, maar ook technische richtingen en STEM-opleidingen krijgen hier een plaatsje.

Promoot je bedrijf

Alle bedrijven uit onze sector staan al op Food At Work. Zoek gerust jouw bedrijf eens op! Wil je de bedrijfspagina wat opsmukken? Dat kan eenvoudig en is helemaal gratis. Het volstaat om een account aan te maken en in te loggen. Dan kan je meteen ook gratis vacatures plaatsen.

Waarom geen bedrijfsvideo?

Wil je opvallen tussen de vele werkgevers die hengelen naar de schaarse talenten? Alimento biedt de mogelijkheid om via Food At Work een bedrijfsvideo en jobprofielvideo’s te laten maken. Zo toon je meteen jouw bedrijf en de jobinhoud van de vacatures. Wij hebben hiervoor heel voordelige prijsafspraken gemaakt. En uiteraard staat het je vrij om deze video’s in je eigen communicatie te gebruiken.

Grote jongens zoals Puratos en Manna deden het jou al voor. Maar ook artisanale bedrijfjes zoals brouwerij Ter Dolen sprongen al op de wagen. Is jouw bedrijf het volgende?

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven