Voor onze BA5-opleidingen (meer info hier en hier) komen cursisten en docent normaal gezien samen. De verstrengde COVID-19-maatregelen noopten ons er echter toe om snel om te schakelen. We riepen een online sessie in het leven waardoor de training kon plaatsvinden. In alle veiligheid.

MS Teams werd dus ons virtuele klaslokaal. Om op tijd te kunnen starten en alles gesmeerd te laten verlopen, werd een halfuur voor aanvang een testmoment ingepland.

Elf arbeiders en techniekers volgden gedurende twee dagen online les. Na deze cursus zijn ze zelf in staat om gevaren in kaart te brengen en preventieve maatregelen voor te stellen. Een succes! Dat vond ook Thaïs Van Hilst van CSM Bakery – een van de bedrijven die intekenden op deze open opleiding: ‘Gezien de functie die onze kandidaat uitoefent, was het voor ons belangrijk dat het toch kon doorgaan. Praktisch was alles goed geregeld en er werd duidelijk gecommuniceerd’. Een tevreden klant, die in de toekomst opnieuw voor een online sessie zou gaan.

En de cursisten zelf? Ook die waren enthousiast, hoewel ze nochtans niet pc-vaardig waren …

VINTO blijft – corona-proof – fysieke trainingen aanbieden als er geen alternatief mogelijk is. Maar gezien de geslaagde online aanpak zijn we vastberaden ons virtuele aanbod voor theoretische opleidingen uit te breiden. 

www.vinto.be
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven