Draait je bedrijf op volle toeren en moet je nieuwe (uitzend)krachten vertrouwd maken met de basisbeginselen voedselveiligheid? Heb je dringende opleidingen voedselveiligheid ingepland en zoek je een alternatief voor opleidingen in groep? In beide gevallen kan Moviemento een uitweg bieden.

Met Moviemento kunnen beginnende en ervaren operatoren uit de voedingsindustrie meteen aan de slag. Je bepaalt welke lessen noodzakelijk zijn en even later weten je nieuwe krachten alles wat ze moeten weten over voedselveiligheid. Klaar om aan de productielijn te staan.

Eenvoudige lessen, snel resultaat

Elke les wordt door een voice-over voorgelezen. De tekst wordt daarnaast geïllustreerd met eenvoudige video’s, animaties, pictogrammen en schema’s. Zo kan elke operator, ongeacht zijn/haar niveau of moedertaal, de lessen gemakkelijk begrijpen.

42 lessen over voedselveiligheid

Deze zijn opgedeeld in zes hoofdstukken over alle belangrijke principes. Na elke module legt de werknemer een kleine test af waarvan de resultaten worden bijgehouden.

  • HACCP: oorsprong en belang van voedselveiligheid
  • Wettelijke verplichtingen en commerciële normen
  • GMP’s
  • Kritische Controlepunten
  • Allergenen
  • Food Defense

Vóór de voedingsindustrie

Het volkomen moduleerbare platform biedt een overzicht van alle voedselveiligheidsvraagstukken in een modern voedingsbedrijf. Het is zo opgebouwd dat alle wijzigingen in de wetgeving meteen in een aangepaste lesmodule kunnen worden omgezet.

Getest door grote en kleine bedrijven

Het platform is uitvoerig getest door heel wat grote en kleine voedingsbedrijven. De tool wordt inmiddels door duizenden werknemers van tientallen Europese productiebedrijven gebruikt en is in heel wat talen beschikbaar (waaronder Pools en Roemeens).

Onmiddellijk bruikbaar

Moviemento is snel beschikbaar. Contacteer je vertrouwde adviseur om aan de slag te gaan.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven