Moviemento is een e-learningtool voedselveiligheid van Alimento. Hiermee geef je je medewerkers een kwalitatieve en toegankelijke opleiding in de basisprincipes van voedselhygiëne. In 43 modules worden de belangrijkste thema’s gedekt: HACCP, wettelijke verplichtingen, Good Manufacturing Practices, kritische controlepunten, allergenen en Food Defense. Bovendien worden wijzigingen in de wetgeving meteen in een aangepaste lesmodule gegoten. Na elke module is er een leuke test; zo blijft het geleerde nog beter hangen. Op het einde heeft de cursist zijn attest onmiddellijk op zak.

Opleiding op maat van jouw mensen

Onze trainingstool is volledig personaliseerbaar. Zo passen we de lay-out aan je huisstijl aan en voegen we je eigen inhoud toe, zoals bedrijfsspecifieke regels en procedures. De modules zijn makkelijk aan te vullen met foto’s, video’s, illustraties en presentaties uit jouw bedrijf. Dit zorgt voor herkenbaarheid en betrokkenheid bij wie de opleiding volgt … en verhoogt dus de leerimpact. Je kan de tool bovendien aanpassen aan de doelgroep. Zo wijs je modules specifiek toe aan bepaalde teams, functies of werknemers. Een ervaren operator krijgt niet voor de zoveelste keer dezelfde leerstof voorgeschoteld. Een nieuwkomer? Die stoom je via Moviemento in een mum van tijd klaar voor de job. Hoewel alles wordt uitgelegd in eenvoudige taal, zijn er modules speciaal voor anderstaligen en laaggeschoolden.

Learning Management System

Bovendien is Moviemento meer dan een online cursus voedselveiligheid. Dankzij het interactieve Learning Management System (LMS) wend je het als leerplatform voor andere opleidingen aan. Ook het delen van werkinstructies of hr-documenten met je werknemers kan zo makkelijk en snel. Een audit? Het LMS beheert je trainingsdocumenten waardoor je in enkele muisklikken alle resultaten voorlegt. Ook onboardingtools voor nieuwkomers kunnen perfect in het systeem worden geïntegreerd. 

Ontdek hoe jouw hr-dienst, opleidingsverantwoordelijken en kwaliteitsmensen tijd winnen en kosten besparen met Moviemento.
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven
.