Staat je organisatie onder druk? Nood aan een andere aanpak? Hoe schakel je snel zonder in te boeten op productiviteit en kwaliteit? En hoe zorg je ervoor dat je mensen kunnen volgen? 

Werkorganisatie aanpakken loont

In mei start Alimento in samenwerking met Workitects het extra innovatielab ‘Anders organiseren’. In vier dagen leer je welke ingrepen in de werkorganisatie winst opleveren. Onder begeleiding van experten werk je de verandering concreet uit. Er gaat ruime aandacht naar de specifieke uitdagingen van de deelnemende bedrijven. De uitwisseling met de andere deelnemers werkt inspirerend.

Wat, waar, wanneer

De sessies vinden plaats op 12 en 22 mei, en op 7 en 21 juni 2023. Meer info: https://workitects.be/opleiding/innovatielab-anders-organiseren 

Op 27 april is er van 14.00 tot 15.00 uur een online infosessie. Al je vragen kan je er kwijt. Inschrijven via: https://workitects.be/info_sessie_innovatielab_anders_organiseren

Benieuwd wat een innovatielab jouw bedrijf kan opleveren? Klaasen en Co ging je voor.

"We moesten evolueren … moesten breken met oude gewoontes … Dankzij het innovatielab gingen we anders naar onze organisatie kijken. En dat gaf nieuwe energie." (Ilse Nuyts, hr-verantwoordelijke, Klaasen en Co)
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven