De veiligheid van de producten die je als voedingsbedrijf op de markt brengt, is een topprioriteit. Alimento helpt je om de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid op jouw werkvloer te borgen en te verhogen.
Open opleidingen of op maat
In ons open aanbod vind je opleidingen om aan de vele wettelijke eisen binnen de voedingssector te voldoen. Denk maar aan HACCP, autocontrole, etikettering of verpakkingswetgeving. Ook voor externe audits gekoppeld aan certificaten zoals BRC, IFS en FSSC staan we je met raad en daad bij. Schrijf je werknemers in voor een van onze open opleidingen of kies voor trainings- en begeleidingstrajecten op maat van jouw bedrijf. Of waarom geen interne audit op poten zetten? Ook voor auditoropleidingen en begeleiding bij interne audits kan je bij Alimento terecht.
Toegespitst op doelgroep: van kwaliteitsmanager tot technische dienst
Kwaliteitsmanagers spelen logischerwijs een cruciale rol in het bewakingsproces van het voedselveiligheids- en kwaliteitsgebeuren. Een groot deel van de opleidingen mikt daarom op de uitdagingen en problemen waarmee zij dagelijks worden geconfronteerd. Maar ook productie- en lijnverantwoordelijken, ploegbazen en de technische dienst spelen een even belangrijke rol in het garanderen van de voedselveiligheid. Voor die specifieke doelgroepen staan er aangepaste opleidingen op het programma.
Wist je trouwens dat onze open opleidingen rond voedselveiligheid gratis zijn voor bedrijven met minder dan 100 werknemers? Liever een traject op maat? Ook dan is er een tussenkomst via Alimento.