Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Le formateur-consultant vous aide à mettre en place la méthode HACCP et un système de traçabilité (par exemple au rythme d'une journée d'accompagnement tous les 15 jours - rythme à définir par l'entreprise).
Referentie IFP/242/47/0169002/01 Tussenkomst Max. 112,50 EUR/demi-jour Tijdsduur A determiner Startdatum Contactez formateur Datums Activé > 4 participants Lesgevers à déterminer Praktische info Jean-Denis Hennebert0473 654 244 hennbert.jean-denis@alimento.be