Samenvatting
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.

Doelgroep

Alle medewerkers en/of leden van het HACCP-team van slachthuizen en uitsnijderijen die de HACCP-systematiek onder de knie moeten krijgen.


Doelstelling

Deze cursus heeft als doel de historiek én verschillende systematieken van HACCP nader toe te lichten.


Inhoud

•    historiek HACCP

•    overzicht van de diverse HACCP-stappenplannen

•    theoretische toelichting van de verscheidene ’stappen’

•    toelichting van de diverse ‘methodieken’ inzake gevarenanalyse: beslissingsboom, KxE, …

•    praktijk-oefeningen


De opleiding gaat door vanaf 4 inschrijvingen. Schrijf je in en wij nemen contact op om een datum te bepalen.


Methode

Een interactieve en pragmatische aanpak (tips & tricks uit de praktijkervaring van de lesgeefster) gecombineerd met ervaringsuitwisseling tussen de cursisten.


Duur

1 dag


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hotel Van der Valk (Drongen)
Baarleveldstraat 2 - 9031 DRONGEN (Tel. 09 22 674 32)
Referentie
409049
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of maakt deel uit van een ondernemingsgroep met meer dan 100 werknemers): € 150,00 per deelnemer per dag (halve dag = € 75,00)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
- Alle andere PC: € 350,00 per deelnemer per dag
Tijdsduur
8:00
Uren
09:00 - 17:00
Aantal inschrijvingen
0/10
Lesgevers
Eva Moens Consult BV
Praktische info

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven