Inhoud:

Wil je jouw lessen wetenschappen of voeding een smaakvolle boost geven?

Tijdens deze interactieve workshop duiken we in de wondere wereld van smaak: van de biologie van smaakwaarneming tot het objectief meten van smaakaspecten zoals zoet, zuur, bitter en umami.

Je ontdekt hoe smaak werkt in het menselijk lichaam, welke factoren smaakbeleving beïnvloeden en hoe je dit alles op een boeiende manier naar je klaspraktijk kunt vertalen.

Bovendien leer je zelf eenvoudige smaaktesten uitvoeren die je meteen met je leerlingen kunt toepassen.Smaak van voedingsmiddelen begrijpen en meten is een troef voor de ontwikkeling van succesvolle voeding van de toekomst. 


Doelgroep:

  • leerkrachten wetenschappen - Biologie
  • leerkrachten voeding 
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen STEM, Land- en Tuinbouw, Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn) 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Nieuwgoed East-West Company NV
Grotesteenweg Zuid 8 - 9052 ZWIJNAARDE (Tel. 09/220 52 39)
Referentie
408958
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of maakt deel uit van een ondernemingsgroep met meer dan 100 werknemers): € 150,00 per deelnemer per dag (halve dag = € 75,00)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
- Alle andere PC: € 350,00 per deelnemer per dag
Tijdsduur
5:00
Startdatum
01/12/2025
Datums
01/12/2025
Uren
10:00 - 15:00
Aantal inschrijvingen
0/12
Lesgevers
SENSTECH vzw

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven