Samenvatting
Hoe belangrijk is het om hygiënisch te werken en waar schuilen de gevaren in een keuken naar voedselbesmettingen toe.

Inhoud
Tijdens deze workshop worden de basistesten voor het opsporen van micro-organismen uitgevoerd om een analyse van de resultaten uit te voeren.
Op deze manier wordt duidelijk hoe belangrijk het is om hygiënisch te werken en waar in de keuken de gevaren voor voedselbesmettingen schuilen.

Doelgroep

  • Leerkrachten wetenschappen
  • Leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen Chemie, Land- en Tuinbouw, Voeding, Personenzorg)
  • Leerkrachten met interesse in voeding
Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
AP Hogeschool Antwerpen
Kronenburgstraat 47 - 2000 ANTWERPEN (Tel +32 3 220 55 80)
Referentie
IPV/241/41/2501/82020/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
22/05/2024
Datums
22/05/2024
Uren
Opleiding van 09:00 tot 15:00 lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Els Van Eyken (AP Hogeschool Antwerpen)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven