-
Leertips Voedselveiligheid
De tool levert adviezen en praktische tips om de duurzaamheid van de opleidingen voedselveiligheid te garanderen en te verlengen.
-
Een Vlieg in de Soep
Een afstandsopleiding via computer om (10) basisregels van voedselhygiëne te leren en in de praktijk te brengen op zijn werkpost.
-
Video: wat heb ik nu aan de hand?! Handhygiëne
Een gebrekkige handhygiëne kan de oorzaak zijn van voedselvergiftiging of infecties. Tijdens de bereiding of verwerking van voedsel kunnen ziekteverwekkende micro-organismen via de handen in het voedsel terechtkomen.
-
Over Eten: TV-voedingsprogramma op Eén
In de reeks Over Eten proberen 2 reporters, Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen, antwoorden te bieden op actuele voedingsvragen. Het programma wil mensen aanzetten tot bewuste en evenwichtige keuzes op hun bord en in hun glas. Er komen interessante en vaak verrassende verhalen over voeding aan bod, die stof tot discussie kunnen zijn.