Doelstelling:

Na deze opleiding via computer zal de leerling in staat zijn de (10) basisregels van voedselhygiëne te respecteren en in de praktijk te brengen op zijn werkpost! 

Doelgroep – Gebruikers:

Indirecte doelgroep:

  • Elk kaderlid in een voedselbedrijf die verantwoordelijk is voor de naleving van de voedselveiligheidsregels: de kwaliteitsverantwoordelijke, de HR-manager, de productieverantwoordelijke(n).
  • Elke manager van een uitzendbureau met voedselbedrijven in zijn cliënteel.

Doelgroep – begunstigden:

  • Elke medewerker die snel de regels inzake correcte basishygiëne moet aanleren (elke medewerker in de productie- en/of verpakkingsafdeling), vooral interessant voor starters in voedingsbedrijven / uitzendkrachten.

Toolformaat:

Tool voor afstandsonderwijs via computer

Beschrijving:

Deze individuele opleiding op afstand is gestructureerd in 10 hoofdstukken. Elk hoofdstuk beschrijft een basisregel die moet worden nageleefd inzake voedselhygiëne: juwelen, kleren, haar, wassen van handen, jeuk en niezen, pauzes en bezoekers, wondjes en ziekte, …

De tool biedt een reeks oefeningen op basis van realistische en uit het leven gegrepen situaties, verduidelijkt met foto's en films uit een productieatelier.

Hoe verkrijgen:

www.vliegindesoep.be

Contacteer voor meer info

Screenshot

Terug naar boven