Hoe zorgt u ervoor dat uw personeel op een hygiënische manier werkt?

  • Maatopleiding in uw bakkerij: via Alimento kan je een opleiding over hygiëne en/of voedselveiligheid in je bakkerij laten geven.
  • Kalenderopleidingen voedselveiligheid: schrijf je werknemers in voor opleidingen over hygiëne, voedselveiligheid, allergenen, etikettering,…
  • Folder "Hygiëne en veiligheid voor elke werknemer": de belangrijkste hygiëneregels op een eenvoudige manier uitgelegd
    1. Folder in PDF: deze PDF kan je afprinten en uitdelen in de bakkerij.
    2. Folder in Word: deze tekstversie kan je zelf aanvullen met specifieke regels die binnen je eigen bakkerij gelden.
  • Autocontrolegids FAVV

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven