Belgian Championship Aspirant Baker

Aspirant Baker is een vzw die het bakkersberoep wil promoten bij jongeren en hen voorbereidt en begeleidt om deel te nemen aan internationale vakwedstrijden.

De vzw organiseert om de 2 jaar het “Belgian Championship Aspirant Baker” voor jongeren tot 21 jaar in opleiding of werkzaam in de bakkerijsector.

Trofee Fevia Vlaanderen

FEVIA Vlaanderen, de regionale vleugel van de Belgische Federatie van de Voedingsindustrie, organiseert jaarlijks de TROFEE FEVIA Vlaanderen.

Het is een wedstrijd rond innovatie en voeding voor leerlingen van het secundair onderwijs. De bedoeling is om een prototype van een innovatief voedingsproduct te ontwerpen, rekening houdende met de hedendaagse voedingstrends, de verwachtingen van de consument en de technische en wettelijke aspecten die gepaard gaan met productontwikkeling.

Ecotrophelia

FEVIA, de federatie van de voedingsindustrie, organiseert jaarlijks de wedstrijd ECOTROPHELIA. ECOTROPHELIA is bedoeld voor studententeams uit wetenschappelijke of commerciële richtingen  in hoger onderwijs. De uitdaging is de creatie van een eco-innovatief prototype van een voedingsproduct.

De ECOTROPHELIA competitie wordt georganiseerd in 2 fases:

Fase 1 - de nationale pre-selectie, ECOTROPHELIA België.
Eerste prijs is 1.000 euro en coaching voor ECOTROPHELIA Europe.

Fase 2 - de Europedese finale, ECOTROPHELIA Europe.
Eerste prijs is 6.000 euro, tweede 4.000 euro en derde 2.000 euro

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven