Je bakkerij groeit en je wil wat meer structuur brengen in je personeelsbeleid? Met het project competentiechecks kan je een aantal zaken heel concreet laten uitwerken:
- Een functiebeschrijving voor de belangrijkste jobs in de bakkerij zodat iedereen duidelijk weet wat van hem verwacht wordt en je een houvast hebt voor een feedbackgesprek
- Een eenvoudige, concrete aanpak om opleidingen te organiseren en te plannen zodat je in orde bent met de wettelijke verplichtingen
- Een uitgewerkte vragenlijst en uitgeschreven methode om groeigesprekken te voeren met je medewerkers
- Een goed uitgewerkt onthaaltraject voor nieuwe medewerkers
- Duidelijk gedefinieerde verantwoordelijkheden voor de medewerkers die leiding geven
De expert heeft ervaring met kmo’s in de voedingssector, meer specifiek met bakkers en patissiers, en werkt nauw met jou en eventuele medewerkers samen op een efficiënte en zeer pragmatische manier.
Competentiechecks: de sleutel tot structuur en groei
Verschillende bakkers- en patisseriezaken stapten al in het project. Patisserie Stefan Maes is een gevestigde waarde in Sint -Niklaas. Als groeiend bedrijf voelde Stefan de noodzaak om op meer gestructureerde manier het personeel op te volgen.
“Dankzij het project competentiechecks hebben we met hulp van een expert concrete functiebeschrijvingen opgemaakt voor de belangrijkste jobs in onze bakkerij. Dit creëert duidelijkheid bij de medewerkers over hun rol en onze verwachtingen. We kregen ook de nodige begeleiding om zelf aan de slag te gaan met het voeren van groeigesprekken.”
- Elke Van Hoye van Patisserie Stefan Maes
Dit project loopt nog tot eind 2024 dus je hebt nog enkele maanden de tijd om hiermee te starten! Neem contact op met ons: annemie.salu@alimento.be, 0472/09 23 80