Een smakelijke paasopleidingChocolade sierstukken en paasgebak 2025 - 2

Het thema van de opleiding was gericht op het creëren van commercieel paasgebak, waarbij de focus lag op vernieuwende technieken en verrassende smaken.

In totaal verwelkomden we meer dan 220 leerkrachten, professionals en studenten uit bakkerijscholen uit heel Vlaanderen.

Vernieuwde technieken

De deelnemers leerden hoe ze traditionele paasgebak kunnen combineren met moderne technieken. Het resultaat? Zowel mooie als smaakvolle creaties.

We kijken met trots terug op een zeer geslaagde editie en kijken alvast uit naar toekomstige opleidingen waar we opnieuw samen de grenzen van het vak kunnen verleggen. Op naar meer culinaire meesterwerken en inspirerende leerervaringen!

Chocolade sierstukken en paasgebak 2025 - 1

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven