De coronacrisis dwong ons ertoe om de prijsuitreiking van de Food At Work-awards af te blazen waardoor de middelbare scholen dit jaar hier niet aan konden deelnemen. Maar gelukkig konden we uit de vele inzendingen uit het hoger onderwijs toch een winnaar selecteren voor de innovatiewedstrijd Ecotrophelia.

Tijdens de jaarlijkse innovatiewedstrijd ontwaarden we heel wat nieuwe trends: duurzaam, zero-waste, alternatieve eiwitbronnen, diversiteit en food “on-the-go” zagen we bij heel wat teams terugkeren. Team Aloya van de UCL verraste de jury met een smaakvolle yoghurt en sleepte zo de eerste prijs in de wacht. Team PoirOat van Thomas More uit Geel zat hen op de hielen met een eiwit- en vezelrijk ontbijtproduct.

Lees er alles over op de website van Fevia

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven