Ben je op zoek naar academische ondersteuning omtrent een aspect van uw bedrijfsprocessen? Wens je een klanten- of personeelsbevraging uit te voeren? Word je geconfronteerd met knelpunten of problemen in uw bedrijfsvoering? Worstel je met fiscale vraagstukken? Speel je zelf met een onderzoeksidee, maar ontbreekt het u aan tijd of expertise?

Kortom, heeft jouw organisatie nood aan het inschakelen van studenten handelswetenschappen van de Antwerpse of Brusselse campussen van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven in de vorm van een concrete onderzoeksopdracht? In deze overzichtelijke infofiche vind je de doelstellingen, fasering en enkele ervaringsquotes omtrent de Bedrijfsprojecten (“Consultancy door een studententeam”) overzichtelijk samengevat. Aarzel zeker niet deze fiche binnen jouw organisatie of netwerk verder te verspreiden. 
 
Je kent het traject en wenst meteen een voorstel in te sturen? Dat kan via het online webplatform. Of wens je door ons gecontacteerd te worden voor een verdere toelichting? Wij helpen jou graag bij het brainstormen en vormgeven van mogelijke onderzoeksopdrachten. 

Indienen van projectvoorstellen kan tot 15 juni 2019. Wil je graag toch nog wat meer tijd? Dat kan desgevallend. Graag dan toch even een seintje voor de deadline.
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven