Vier jaar geleden ging Alimento een alliantie aan met Flanders’ FOOD en Workitects in het project ‘Workplace Innovation in the Food Industry - WIFI2020’ om nieuwe organisatievormen te promoten. Die moesten zorgen voor meer rendement en een sneller reactievermogen, zonder in te boeten op werkbaarheid voor de werknemers. Dit alles vanuit de overtuiging dat technologie in de fabrieken van de toekomst oplossingen kan brengen, maar dat ook het samenspel tussen de mensen goed moet zitten en verschil maakt.

Vandemoortele, Eclair, Libeert, Remofrit en Délino stapten enthousiast in en zetten tijdens het project belangrijke stappen voorwaarts in hun arbeidsorganisatie. Hun verhaal, de theorie in praktijk gebracht, mét resultaat, dat is wat je kan lezen in het boek “Samen op smaak gebracht. Over het organiseren van arbeid in de voedingsfabrieken van de toekomst”.

Lieven Eeckelaert en Frank De Craecker van Workitects geven in het boek goesting om ook zelf aan de slag te gaan. Laat jezelf overtuigen, of gebruik het boek om je collega’s kennis te laten maken met de mogelijkheden van een slimme arbeidsorganisatie.   

Interesse? Het volstaat om onderstaand formulier in te vullen. 

Contacteer voor meer info

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven