Meer dan ooit blijkt dat de voedingssector van vitaal belang is! Terwijl het coronavirus heel wat Belgen thuishoudt, blijven jullie bedrijven open en hun teams op post. Samen blijven jullie de voedingsproductie draaiende houden en de voedselbevoorrading garanderen.

De voedingssector wil de helden die daarvoor zorgen dan ook een hart onder de riem steken. Daarom lanceert Fevia samen met de andere collega's uit de voedingsketen vanaf deze week #FoodHeroes: een campagne waarmee we onze helden de steun geven die ze verdienen.

Deel jouw foto’s en video’s met de hashtag #FoodHeroes op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.

Wat kun jij doen?

Heel eenvoudig: we roepen al onze bedrijven op om selfies, foto’s en video’s te maken van werknemers in onze voedingsbedrijven die we samen uitroepen tot #FoodHeroes. Hoe je dat doet bepaal je uiteraard zelf! Mogelijkheden genoeg om met een kleine moeite de grote inspanningen van onze mensen in de kijker te zetten:

  • Toon met een selfie in je magazijn dat er dankzij jouw werknemers voldoende voorraad is.
  • Of maak gewoon een leuke foto van je team in actie in je bedrijf.
  • Of waarom niet een korte video in de kantine waarin jullie meegeven dat er genoeg is voor iedereen?

De kracht van sociale media

Deel jouw foto’s en video’s met de hashtag #FoodHeroes op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter en vanaf volgende week verschijnen die op het online platform www.foodheroes.be. 

De boodschap is duidelijk: we danken onze talenten voor hun buitengewone inspanningen! Wij brengen dat platform en jouw verhalen dan breed onder de aandacht, maar door krachten te bundelen hebben we een nog grotere impact:

  • Deel natuurlijk de foto’s en video’s met je team, met de boodschap “Jullie zijn onze #FoodHeroes!”.
  • Moedig eventueel ook je team aan om via hun sociale media zelf die foto’s en video’s te delen.
  • Bovendien helpen we jouw werknemers om hun fierheid te tonen op Facebook door hun profielfoto aan te passen met de melding “Ik zorg voor jouw voeding #FoodHeroes” (die link krijg je achteraf nog bezorgd).

Duim omhoog voor onze #FoodHeroes

Voor heel wat Belgen die komende weken thuis zitten, zal voeding een troost zijn die ze maar al te graag delen via de sociale media. Wij willen hen aanmoedigen om daarbij ook eens te denken aan de helden die in moeilijke omstandigheden blijven doorwerken om die voeding te maken! Daarom gaan we alle Belgen – van de man in de straat tot onze politici - oproepen om de hashtag #FoodHeroes te gebruiken en een Like te geven voor onze helden.

Download hier de campagnebeelden voor Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven