Alimento wil de invulling van operationele, technische en logistieke functies binnen onze voedingsbedrijven verzekeren. We laten onze toekomstige werknemers dan ook graag al van jongs af aan kennismaken met de vele mogelijkheden die onze sector biedt.

Daarom zijn we op zoek naar straffe voedingsbedrijven die jongeren willen laten proeven van onze lekkerste sector. Kan jouw bedrijf een goede leerplek zijn voor het talent van de toekomst? Vul deze korte enquête in en laat ons weten welke profielen bij jullie terecht kunnen.

Technische profielen in de voedingsindustrie

Onze voedingsbedrijven gebruiken steeds meer hoogtechnologische machines en gaan mee in de digitalisering. Om efficiënter te produceren gebruiken bedrijven meer innovatieve technologische toepassingen. Zo kunnen ze blijven concurreren in een internationaal speelveld. Ook de veranderende eisen van afnemers, consumenten en bredere maatschappij spelen een rol bij deze technologische evolutie. 

Leer jongeren de lekkerste sector kennen 

In contacten met scholen en opleidingsinstellingen merken we dat de mogelijkheden die de voedingsindustrie biedt voor technische en logistieke profielen nog steeds te weinig gekend zijn. Dit pakken we aan door de voedingsindustrie bij scholen bekend te maken en leerlingen in contact te brengen met mogelijke toekomstige werkgevers.

Hoe? Via bedrijfsbezoeken, werkplekleren, workshops, stages, duaal leren... Wij zoeken het perfecte initiatief voor jouw bedrijf.  Op termijn kunnen zo lokale, duurzame netwerken ontstaan tussen bedrijven en onderwijsinstellingen. 

Vul zeker onze enquête in met een technisch of logistiek verantwoordelijke en laat ons weten welke mogelijkheden jouw bedrijf biedt. 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven