Na enkele weken wordt duidelijk dat een aantal medewerkers moeite hebben om hun paswoord en login te activeren en dat ze daardoor nog geen enkele online-training volgden. Anderen vermijden het gebruik van de PLC-schermen uit schrik om iets verkeerd te doen. 

Medewerkers hebben een minimumniveau van digitale vaardigheden nodig om vandaag op de werkvloer te functioneren en morgen klaar te zijn om een volgende digitale stap van de organisatie te kunnen volgen. Het verwerven van deze vaardigheden is niet evident voor iedereen.

Een digicoach

Een op maat gemaakte opleiding en/of een digicoach op de werkvloer is de beste aanpak om alle medewerkers mee te krijgen in deze basisvaardigheden. Bedrijfseigen tools worden in de opleiding verwerkt. De coach gaat naast de medewerker staan tijdens het uitvoeren van de job, het inloggen voor een training of het inputten van gegevens. Je bedrijf kiest in samenspraak met de opleider voor een combinatie van korte klassikale modules, georganiseerd in uw bedrijf, en een coach op de vloer voor individuele verankering van het geleerde of voor een digicoach die wordt toegewezen aan een aantal medewerkers met specifieke noden.

Klik hier voor meer informatie

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven