Een gezonde geest in een gezond lichaam is meer dan ooit belangrijk en na een koude winter heeft iedereen nood aan zon en beweging. Fevia en Alimento slaan daarom de handen in elkaar om onze sector in beweging te krijgen. Registreer je op Gusto Sportivo om met je bedrijf en de sector deel te nemen aan onze sportmaand in mei! 

Samen sporten in mei 

Laten we allemaal samen van mei een sportmaand te maken. Als elk bedrijf één sportieve activiteit organiseert, krijgen we duizenden mensen in beweging. Hoe je dat juist doet, maakt niet zoveel uit. Wat telt, is dat we samen actief zijn. Een wandeling tijdens de middagpauze, een estafetteloop rond de bedrijfsgebouwen, thuis joggen of fietsen op een afgesproken tijdstip …  

Opwarmen 

Om je personeel hiervoor warm te krijgen, is het best om hier nu al wat ruchtbaarheid aan te geven. Roep je mensen samen, pols naar wat ze graag zouden doen en laat ze samen iets organiseren. Door nu al een activiteit vast te leggen, kan iedereen daar samen naar toeleven. Wie zich daartoe geroepen voelt, kan zelfs al beginnen trainen. De gezondheidsregels gaan ons ongetwijfeld nog altijd dwingen om afstand te houden, maar samen werken aan een gezamenlijk doel, kan onze mensen toch weer een beetje bijeenbrengen. 

Gusto Sportivo 

Om het gemeenschapsgevoel te versterken, hebben we een website gemaakt waar alle werknemers uit de voedingssector hun activiteiten kunnen registreren. Het volstaat om een gratis account aan te maken en je bedrijf te selecteren om je sportprestaties in een handomdraai met de wereld te delen. Als je een Garmin- of Strava-account hebt, kan je die daar zelfs aan koppelen. Zo kan je in een gezellige sfeer je prestaties vergelijken met die van je collega’s. En je wilt toch ook dat jouw bedrijf hoger scoort dan de concullega’s aan de overkant van de straat? 

Deelnemen belangrijker dan winnen 

Weet je welke activiteit je gaat organiseren? Laat die dan registreren op www.gustosportivo.be en motiveer je medewerkers om zich in te schrijven. Zo maken we er samen met de hele sector een groot sportfeest van. Een feest waar iedereen wint! 

Binnenkort lanceren we op www.gustosportivo.be een uitdaging voor alle werknemers en bedrijven. Zorg dat je erbij bent! 

Beginnen met Gusto Sportivo?  

Een account voor een persoon of een bedrijf maak je in een handomdraai aan. Klik rechtsboven op ‘Aanmelden’ en kies in het rechterdeel van de pop-up ‘Maak een account aan’. Nog vragen? Contacteer de communicatieverantwoordelijke van Alimento. 

Beginnen bewegen? 

Wil je hulp om je bedrijf in beweging te krijgen? Overweeg dan een bewegingsplan van Alimento of neem contact op met de adviseur welzijn en gezondheid van Alimento. 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven